Samenwerking PremiumPC

Premium Repair werkt als sinds 2020 samen met PremiumPC als het gaat om alle smartphone, console en tablet reparaties.

In 3 stappen je reparatie aanvragen

Dat is wel zo eenvoudig!

1
Meld uw toestel aan
Snel en vlug
2
Breng het toestel
Snel een prijsopgave
3
Uw toestel snel gemaakt
Back to business!
Premium PC Logo

Uw telefoon reparaties bij PremiumPC in Noordwijkerhout!

Premium Repair heeft al sinds 2020 een betrouwbare samenwerking met PremiumPC. Wij werken op het gebied van verkoop en reparatie samen. Is uw smartphone gevallen of zijn er andere mankementen aan het toestel? Dan kunt u deze inleveren bij PremiumPC, dit is namelijk een service locatie van Premium Repair. U kunt hier terecht voor al uw telefoon, laptop, tablet en console reparaties. Als u het apparaat voor sluitingstijd langsbrengt, heeft u in de meeste gevallen de volgende ochtend een werkend toestel terug!

Maar dat is niet alles, u kunt bij PremiumPC ook terecht voor een GamePC op maat, laptops of randapparatuur. Loop gerust een keer binnen. PremiumPC zit gevestigd op de Dorpsstraat 3C in Noordwijkerhout.

PremiumPC is vooral gespecialiseerd in het repareren laptops en computers. Door onze goede samenwerking, is het momenteel ook mogelijk om langs te gaan voor reparaties aan uw andere apparaten. Denk hierbij dus aan uw defecte smartphone of tablet.

Mocht u toch twijfelen of wij uw apparaat kunnen repareren of wilt u graag wat informatie opvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag verder.

Zoekt u wellicht ook nog een goede gamepc? Dan kunt u hiervoor terecht bij PremiumPC in Noordwijkerhout. Wij stellen de beste gamepc's voor u samen en dat als sinds 2010. Klik op de knop hieronder voor de opties.

Gamepc

De gemakken van Premium Repair & PremiumPC

Originele onderdelen

Zo ben je verzekerd van
hoge kwaliteit onderdelen

Scherpe prijzen

Zo heb je nooit onverwachte kosten

Winkel in Noordwijkerhout

Krijg gelijk advies en laat je apparaat repareren

Hoe gaat de reparatie met PremiumPC in zijn werk?

Is uw apparaat defect en woont u in (de omgeving van) Noordwijkerhout? Dan kunt u ook terecht bij onze service locatie PremiumPC!

Omdat wij een samenwerking hebben met PremiumPC is het ook mogelijk om uw defecte toestel langs te brengen in de winkel. Deze zit gevestigd in Noordwijkerhout op de Dorpsstraat 3C. U kunt het toestel van te voren aanmelden maar u kunt ook gerust even langskomen in de winkel. Wanneer u het toestel van te voren wilt aanmelden, kunt u dit op 2 manieren doen. U kunt bij ons een afspraak inplannen via de website of u stuurt ons een mailtje. Dit mailtje kunt u sturen naar info@premium-repair.nl Het is belangrijk dat u het volgende in de mail vermeldt:

– Uw persoonlijke gegevens
– Wat is het model en eventueel modelnummer? (bijv. iPhone 12, A2403)
– Welke reparatie denkt u dat er nodig is?

Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk informeren over de geschatte kosten van de reparatie en of wij het onderdeel op voorraad hebben. In sommige gevallen moeten wij het onderdeel bestellen, we zullen u dan ook gelijk informeren over de levertijd. In deze mail zullen wij uw afspraak ook bevestigen.

Als u niet precies weet wat er met het toestel aan de hand is en u wilt dit graag even laten controleren? Dan kunt u bij PremiumPC terecht en zij zullen u in de winkel dan te woord staan. Zo kunt u ter plekken een prijsopgave krijgen van het defecte apparaat.

Hieronder vind u een kostenindicatie:
* Prijzen zijn vanaf en kunnen afwijken van wat hieronder staat vermeld.

Model Display Oplaadpunt
iPhone XR € 79,99* € 69,99*
Galaxy A33 5G € 99,99* € 59,99*
iPhone 12 € 119,99* € 89,99*
Galaxy S23 Ultra € 299,99* € 79,99*
iPhone 14 € 209,99* € 129,99*
Galaxy A54 € 139,99* € 79,99*
iPhone 13 Pro € 339,99* € 119,99*
Galaxy S20FE € 159,99* € 69,99*
iPhone SE (2020) € 64,99* € 59,99*
Galaxy S21FE € 179,99* € 69,99*
Repair overzicht
opsturen

Apparaat brengen?

PremiumPC is de computer en laptop reparatie specialist in Noordwijkerhout al sinds 2010. En sinds kort ook voor al uw smartphone en tablet reparaties in Noordwijkerhout.

Heeft u een kapotte smartphone, laptop, computer en/of tablet? Dan kunt u deze brengen in de winkel in Noordwijkerhout. Wij kunnen hier bijna alles maken. Loop gerust eens bij ons binnen en vraag naar de opties voor uw apparaat.

Zodra u het apparaat in de winkel in Noordwijkerhout heeft langsgebracht, gaan onze experts direct voor u aan de slag om het probleem van uw defecte apparaat zo snel mogelijk te verhelpen.

Twijfelt u of u wilt langskomen om uw apparaat te laten repareren door onze experts? Neem dan gerust met ons contact op via de knop hieronder.